Balises Griller

Veggiecue van Garden Gourmet

Ben jij klaar voor jouw eerste Veggiecue? Ontdek een nieuwe manier van barbecueën, 100% veggie en 100% heerlijk! Onze Burgers Deluxe en Braadworsten grillen op de barbecue zoals een echte burger of braadworst, en dat terwijl ze 100% veggie zijn!

Wij zijn ervan overtuigd dat hoe meer mensen veggie eten, hoe beter de wereld zal zijn! En zelfs als flexitariër kun je al een impact hebben. Dus met een Veggiecue, doe je zowel voor jezelf als voor de planeet iets goed, fantastisch toch?

Als je een beetje op ons lijkt, verwelkom je de warmere dagen met open armen. De dagen worden langer, en de bloemen, planten en dieren komen weer tevoorschijn. Het is de perfecte tijd om wat meer tijd buiten door te brengen!

Maak je lievelingsgerechten klaar en geef er een veggie draai aan!

Of het nu een hotdog of een burger is: Wij hebben de veggie versie! De bereiding is net zo gemakkelijk en je zal zien, je zult dol zijn op deze smakelijke producten.

Garden Gourmet veggiecue.png
Garden Gourmet veggie burger.jpg

Enkele tips voor de perfecte barbecue

  1. Onze producten kunnen zonder probleem gegrild worden, maar toch is het nuttig om de basistechnieken van de barbecue te kennen. Zorg ervoor dat de houtskool goed verhit is en dat het vuur uit is. Als je je houtskool te vroeg gebruikt, doof je het vuur, als je het te laat doet, verdwijnt de warmte.
  2. Het plezier van koken heeft bijna evenveel te maken met de presentatie van het gerecht als met de smaak. En een grill boordevol met kleurrijke producten is een geweldige manier om de eetlust op te wekken. Ga dus voor rode paprika's, geroosterde asperges of gegrild fruit en ontdek de schoonheid van een kleurrijke barbecue.
  3. Wat je ook klaarmaakt op jouw BBQ, zorg ervoor dat het elk zijn eigen plekje op de BBQ heeft. Zo kan ieder zijn lievelingsgerecht op een redelijke afstand van elkaar in stijl grillen.

Dus de volgende keer dat de zon schijnt, weet je wat je te doen staat. Steek jouw BBQ aan en geniet van de gezellige sfeer van buiten samen koken en van de heerlijke smaken van een goed gegrild gerecht.

Als je nog wat inspiratie zoekt om er aan te kunnen beginnen, scroll dan zeker eens door onze BBQ-recepten op onze website!

Dit artikel is gesponsord door Garden Gourmet.