Groene groentesalade met scampi's

dc0a375aab0504ce829c9eeaf22d315da16fafd33391abfcbb1ff83f3ec5bb64.png

Allergènes

Crustacés. Peut contenir d'autres allergènes.

Préparer ce plat en suivant ces étapes

  1. Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Snij ze net niet helemaal doormidden

  2. en verwijder het darmkanaal.

  3. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  4. Pel de avocado’s en snij ze middendoor. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees

  5. in partjes.

  6. Snij de harde steeltjes van de waterkers. Doe ze samen met de broccoliroosjes

  7. spinazieblaadjes, avocadopartjes en kervelplukjes in een kom en hussel voorzichtig

  8. door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper, zeezout

  9. citroensap en olijfolie. Verdeel over de borden.

  10. Bak de scampi’s roze en gaar in wat olie. Kruid met peper en zout. Verdeel de

  11. scampi’s over de salade en serveer onmiddellijk.

Toujours près de chez vous
L'amour du métier
Délicieusement frais
Meilleure qualité