Bagel met mimosa van ei en roquefortsaus
                    
                    
                Oeufs et Lait. Peut contenir d'autres allergènes.
Préparer ce plat en suivant ces étapes
- 
                    
                    
Kook de eieren hard gedurende 10 min. Pel ze en plet ze fijn met een vork tot mimosa.
 - 
                    
                    
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
 - 
                    
                    
Roer de sjalot, de bieslook en het gerookte paprikapoeder onder het ei. Kruid met cayennepeper en zout.
 - 
                    
                    
Smelt een klontje boter in een sauspan. Roer de bloem er met een klopper door en laat goed drogen. Voeg de melk langzaam en al kloppend toe.
 - 
                    
                    
Laat de bechamelsaus 2 min al roerend doorkoken.
 - 
                    
                    
Roer de roquefort er van het vuur door. Kruid met zout, zwarte peper en nootmuskaat.
 - 
                    
                    
Bak de bagels 3 à 5 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
 - 
                    
                    
Snij middendoor en beleg met mimosa van ei.
 - 
                    
                    
Lepel de kaassaus erover en gratineer onder de grill van de oven.
 - 
                    
                    
Werk af met enkele blaadjes peterselie.
 
Que pensez-vous de cette recette ?
Merci pour vos commentaires !
- Difficile à comprendre
 - Mauvaise information
 - Informations manquantes
 - Ne fonctionne pas
 - Ce n'est pas ce que je recherche
 
S'abonner à notre newsletter
Recevez toutes les deux semaines un e-mail contenant de délicieuses idées et recettes du magazine À table et les dernières brochures.