Plats principaux

La vedette du menu de la soirée est, bien sûr, le plat principal. Un délicieux morceau de viande, de poisson, de gibier ou plutôt un plat végétarien ? Laissez-vous inspirer par nos recettes pour les fêtes.  

Kalfsblanquette Vol-au-vent van parelhoen met sneeuwmanpuree Hert met aardpeer, spruitjes en saus van bittere chocolade Filetgebraad met truffel met fondantaardappel, pastinaakpuree, kastanjecrème, boschampignons en wortelen erwtrisotto Gepofte knolselder met gebakken rijst en zoete aardappelpuree Rendang van hert met kurkumarijst Lamskroontje met blauwe bessensaus Rollade van zeetong en zalm met garnalenjus en geglaceerde minigroentjes Gemarineerde champignonmengeling met julienne van pompoen en gerookte eendenborstfilet Stoofpotje van parelhoen met wortelspaghetti en knolselderaardappelpuree Zeebaars met fijne aardappelpuree, rucola, bospaddenstoelen en truffelolie Salade van bloemkoolrijst met zalmhaasje Lamsschenkel met gedroogde vruchten en noten Hindemedaillon met minigroentjes en aardpeer Konijnenragout met St. Bernardusbier met spinaziekroketjes en wortelpuree Tajine van everzwijn met pruimen Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus Eendenborstfilets in kruidige whiskysaus Lotte in portoroomsaus Courgettespaghetti met aardappelkaassaus, gekonfijte look en gebakken noten Gebakken kwartel met veenbessencompote en kroketten Varkenskroon met wasabicrunch, bospaddenstoelen en kastanjerisotto Rosbief gevuld met duxelles van paddenstoelen Eend met mango en shiitake Parelhoenfilet met uientaartje met porto, druivensaus, savooikool en aardappelroosje Vis- en vleesteppanyaki met minigroentjes Rosbief met hasselback van Franceline-aardappelen en geroosterde minigroentjes Filet van hert met knolselder, minigroenten, zoete aardappelpuree en spaghetti van aardappel Geroosterde kwartel met hummus en granaatappel Roodbaars met amandelkorst, peterseliewortelcrème, pompoenrisotto en zeekraal Ravioli met rillette van eend, champignonsaus en geraspte eidooier Dahl van spliterwten met citroengras, mango en kabeljauw Kibbeling met tartaarsaus Gevulde kalkoenfilet en gehaktbrood met gratin van spitskool en witlof, aardappel in stervorm en spruitjes Pastarolletjes ‘terre et mer’ Ravioli met boschampignons en truffelolie Noordzeetong op Thaise wijze Varkenswangen met Banyuls, puree met eekhoorntjesbrood en appel met veenbessen Kokossoep met schelvis en udonnoedels Everzwijnstoofvlees met spruitjessalade en kroketten Varkensgebraad, gratin van pastinaak, gepofte aardpeer, ui en roomsaus Rollade van haantje met cognac en rozijnen met aardappelgratin en groentemix Eendenmagret met groentemix, witlof en kroketjes Quiche met wortel, pompoen en zoete aardappel Lamskroon met jardinière, hasselbackaardappel en lookschuim Opgevulde pompoen met risotto van granen, pecorino en ricotta Normandisch parelhoenkroontje met appeltjes, peterseliepuree, gebakken spruitjes en witlof Hertenfilet met gegrilde minigroenten en granaatappelsaus Kabeljauw met peterseliewortel, parelcouscous en bouillon van gebrande prei